Előadás a Transzcendentális Meditációról

A Transzcendentális Meditáció egy könnyen elsajátítható és gyakorolható technika, ami hatékonyan segít a stressz oldásában. Legyen szó akár a napi stresszről, vagy mélyebb problémáról.
A meditációval kapcsolatban az emberekben sok kérdés merül fel, és az előadás ezek megválaszolására van.
Az előadáson megbeszéljük, hogy:
– mi is valójában a meditáció,
– miért nem kell lecsendesíteni az elmét és hogyan csendesül le magától mégis,
– miért képes mindenki meditálni teljesen természetesen,
– hogyan segíti elő a meditáció a stressz kioldódását ezáltal az egészség megőrzését és visszanyerését,
– és hogyan segít a szellemi kapacitás, az intelligencia és kreativitás fejlesztésében.

Az előadásról

Ez az előadás a Transzcendentális Meditációról egy átfogó megértést kíván adni. Ez a megértés fontos, és aki majd jön a tanfolyamra ott a tanfolyamon erre a tudásra fogok építeni. Tehát ez egy ingyenes ismertető előadás, nem tanfolyam és éppen ezért nem fogunk meditálni (hiszen a tanfolyamon tudom átadni a meditáció technikáját).
Nagyon fontos alapkoncepciókra fogok rámutatni és sok olyan információt is átadok, ami a napi életben is közvetlenül hasznos lehet.
Az előadás menetéről, tematikájáról további részletes információk itt találhatóak:
Ismertető előadás

Mi a Transzcendentális Meditáció?

A Transzcendentális Meditáció egy időtlen technika, ami sok-sok generációt segített hozzá a jobb egészséghez, lelki békéhez és megvilágosodáshoz. Jelenlegi formájában 1958 óta elérhető nyugaton, amikor Maharishi Mahesh Yogi elhozta ezt a technikát Amerikába.

Kik gyakorolják?

Mostanra 10 millió meditáló van a világban, akik ezt a technikát gyakorolják, köztük olyan hírességekkel, mint Oprah Winfrey, Katy Perry, Clint Eastwood, Beatles tagok.
Továbbá állami szervezetek – iskolák, egyetemek, rendőrség, tűzoltóság, katonaság – százaiban sőt mostanra ezreiben vezették be a Transzcendentális Meditációt a jótékony hatásai és stabil tudományos háttere miatt.
Magyarországon a pécsi tűzoltóknál vezették be először ezt a meditációt.

Én is meg tudom tanulni?

A Transzcendentális Meditációt könnyedény, erőfeszítés-mentesen, kényelmes ülő pozícióban gyakoroljuk. Elsajátítása nem igényel hitet, vagy bármely spirituális-ezoterikus beállítottságot, éppen ezért ezt a technikát mindenki sikeresen gyakorolhatja.
Azt hogy a technika mindenki számára eredményt hoz mostanra közel 700 tudományos kutatás igazolja, amiből több mint 400 szakfolyóiratban is publikálásra került.
Ezen stabil és egyedülálló tudományos háttér ismeretében garantálható, hogy mindenki sikeresen el tudja sajátítani ez a meditációt. Ez tette lehetővé, hogy állami intézmények és cégek sora adaptálja a Transzcendentális Meditációt.

Regisztráció a következő előadásra:


Jelenleg a nagy előadásokat szüneteltetjük. Ennek hiányában egyénileg a Zoom Meetingen keresztül tudok előadást tartani. Az időpont egyeztetésért emailben keressetek:
[email protected]